Bli med på sprintcup fra Ellevilla

Smaken av Torstrand
Det andre løpet i høstens sprintcup går på Torstrand og Tollerodden onsdag 10. oktober, med både veivalgsstrekk og holde-tunga-rett-i-munnen-postplukk etter at en er passe varm i toppen. Etterpå er det gratis eplekake med svært kortreiste epler, kaffi og junosaft – selve smaken av Torstrand. Bli med!

Arena er i hagen til Ellevilla, Colin Archers gate 4, med start ut den ene porten og mål inn den andre. A-løypa er 2,3 km med 20 poster og passer egentlig alle løpere siden det er flatt og fint, men ønsker en litt kortere løype og noen færre poster å jakte på finnes det ei C-løype på 1,9 km med 15 poster. Smakebit fra kartet ligger nederst i denne artikkelen.


Parkering nede ved Skottebrygge eller på Indre havn.

Bare møt opp, start når du vil mellom klokka 17:00 og 18:15! Dette løpet er åpen for alle, som et nærløp og koster kun 30,- uavhengig av påmeldingstidspunkt.

Kake, kaffi og saft etter løpet er gratis, her trenger en ikke kontanter.

  • Påmelding i Eventor er åpen helt til klokka 15:00 på løpsdagen, det forenkler arbeidet for den arrangøren (i entall) ved påmelding der.
  • Selvfølgelig er det også mulig å etteranmelde seg på løpsdagen, gitt nok kart (eller vi skriver ut på en enkel laserskriver eller låner kart fra løpere som har vært ute – om vi går tomme).
  • PM er lagt ut og bør leses og læres – som alltid før alle løp!

Respekter forbudte og sperra områder, både de som er forbudt å passere etter sprintnormen og de vi har merka med rosa eller rødskravering på kartet.

Det blir sånn omtreng 80% asfalt og resten park, eventuelt noe terreng avhengig av veivalg. Velg joggesko eventuelt gummiknott, men ikke stålpigger.

Eventor er åpen helt til klokka 15:00 på løpsdagen, det forenkler ting om du melder deg på der. Mulig med påmelding på arena også, selvsagt.

Kontaktperson: Tom Kristensen mob. 9516 1107 / epost tom@kristensen.larvik.no

Vel møtt til uformelt og morsomt sprintløp i den beste delen av byen!

Hold også av datoene for de to siste løpa i sprintcupen: