Aktiviteter uke 43

På torsdag gjelder det å ha hodelykta klar, da er det tid for rolig langtur fra klubbhuset. På fredag er det KM natt i Skien – der 13-14-åringene nå også kan delta – og på søndag Skiensmila med innlagt finale i MOT.TV-cupen. STIFs ukentlige vintertreningsløp starter også på søndag.

Blodslitet blei unnagjort for 12 av klubbens løpere på lørdag, men sesongen er langt fra over med det løpet!

Torsdag: Langtur

Rolig langtur fra klubbhuset torsdag 24. oktober klokka 18:00. Ta med hodelykt, eventuelt har vi et par-tre lykter til utlån. Ved behov deler vi opp i flere grupper etter en felles, rolig oppvarming, slik at fart og lengde blir tilpasset nivået til hver enkelt.

Forrige uke var vi fjorten stykker. Om du blir med blir vi sikkert femten – minst!

Fredag: KM natt

Natt-KM fredag 25. oktober har samlingsplass ved Skien fritidspark og start fra klokka 19:30. Lad lykta og meld deg på her innen tirsdag 22. oktober klokka 23:59.

Oppdatering: Det er nå åpnet for at også 13-14-åringer kan løpe: Løype 6 på 2,5km. De som ønsker det, kan også løpe par! En flott sjanse til å løpe nattløp med lykt!

Søndag: Skiensmila / Finale MOT.TV-cupen

Skiensmila går av stabelen i Gulsetmarka på søndag 27. oktober, all informasjon du trenger finnes selvsagt på Eventor her. Påmelding innen onsdag 23. oktober klokka 23:59.
MOT.TV-logo
Finalen i MOT.TV-cupen for ungdommene i alderen 13-16 år skjer på dette løpet. MOT.TV-løperne har en egen fellesstart og ei gafla løype, der det legges opp til action og moro. I finalen deles det ut doble poeng i alle kategorier, for å gjøre det ekstra spennende. Se forklaring og poengfordeling på MOT.TVs Facebook-side.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

For de som ikke stiller på Skiensmila er det mulig å ta en «orienteringssøndagstur» med brikke og kompass – i valgfritt tempo. STIF starter opp sine tradisjonelle, ukentlige vintertreningsløp på søndag. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her.

Dette første løpet går på kartet Hjertås nord, med frammøte ved Feensveien/Råstad stasjon. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-.