Aktiviteter uke 44

Lad hodelykta og gjør deg klar til Halloween-O fra Skrekkebekk på onsdag, der sesongen med Vinter-Jukola løpes i gang. Dette blir skremmende moro! Men først er det intervaller a la strykejernet i Bøkeskogen tirsdag og på torsdag er det langtur med lykt fra klubbhuset. Høstgampen går fra Heum lørdag og på søndag er det STIF-treningsløp fra Ranvik ungdomsskole eller Frostsprinten i Røyken. Stolpene våre tas inn når uka er omme, siste sjanse nå! Det er høstrydda i faste økter, men en blir værende ute en stund og nye kommer etterhvert.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 30. oktober klokka 19:00. Da er det de flate, fine intervallene kalt «strykejernet» som står for tur.

Onsdag: Vinter-Jukola #1 – Halloween-O

Sesongens første nattløp starter fra Skrekkebekk på sjølvaste halloween onsdag 31. oktober, her vil nok enkelte saker og ting preges av det! Løypene i seg sjøl er laga noe kortere enn vanlig, sånn for at ikke terreng og løyper skal virke skremmende som sådan. Kle dere gjerne ut i passende effekter for dagens tema!

Oppmøte klokka 18:00 og fellesstartene går fra 18:30.

Veien er merka fra rundkjøringa ved Nordbyen kjøpesenter og heeeeelt inn Vestmarkaveien til Øvre Ono og opp mot Skrekkebekk, husk at det tar 10 minutter fra denne rundkjøringa og inn til samlingsplass.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 1. november klokka 18:00 for langtur med hodelykt. Etter ønske og behov deler vi gruppa i to etter en felles start, der den ene gruppa løper en drøy times tid og den andre nærmere halvannen time. Garderobe og dusjer er tilgjengelig.

Lørdag: Høstgampen

Hedrum OL arrangerer mellomdistanseløpet fra Heum i Farrisbygda lørdag 3. november, veien er merka inn fra fv. 40 mellom Gjone og Kvelde. Det er fristart mellom klokka 11:00 og 12:00, mens N-åpen kan starte fra 10:00.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet fra Ranvik ungdomsskole og på Hjertås-kartet. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30 hver søndag.

Søndag: Frostsprinten

Frostrøyk og langdistanse i Røyken søndag 4. november, med samlingsplass ved Slemmestad ungdomsskole.

Hver dag: Faste økter

Vi har flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Sjekk sida for oppdateringer, det er to økter ute. En er på vei inn snart, en blir hengende en stund. Det kommer nye økter uti november en gang.

Tur-o er nå tatt inn.

Stolpejakta vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Det er mulig å jakte stolper helt til søndag 4. november ebber ut. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?