Aktiviteter uke 45

Stolpejakta er nå avslutta for sesongen og stolpene plukkes inn i disse dager, men det er ingen grunn til å sture av den grunn. Tirsdag er det dugnad og etterpå intervalltrening fra klubbhuset, onsdag går Vinter-Jukola i POL-regi og torsdag er det langtur fra klubbhuset. Rørholtmarka rundt går på lørdag for de som vil løpe langt og lenge, mens koseturne søndag kan tas på STIF-treninga fra Ringdalskogen. Den faste økta fra Rømminga ligger ute og venter på dere.

Tirsdag: Klubbhusdugnad

Huskomiteen har tromma sammen til dugnad på klubbhuset tirsdag 6. november fra klokka 17 – 19, med rydding, vasking og ordning både ute og inne på planen. Det blir kaffe, saft/brus og kake etterpå – sånn før de ivrigste drar ut på intervalltrening.

Tirsdag: Intervalltrening

Siden kvelden starter med dugnad på klubbhuset, velger vi å kjøre intervaller på Bordbergåsen bakafor klubbhuset tirsdag 6. november klokka 19:00. Ta med lykt og møt gjerne ferdig skifta på dugnaden! Dusjer står nyvaska og klare etter økta.

Onsdag: Vinter-Jukola #2

Halloween er over og denne gangen står POL for ukas nattløp fra Svanvik skole onsdag 7. november. Følg rv. 356 fra Porsgrunn mot Drangedal, der det etter en stund er merka inn til Svanvik skole.

LOK har felles oppmøte klokka 17:30 på trafikkmaskinen på Sky (egen P-plass ved trafoen øst for søndre rundkjøring av/på E-18). Oppmøte arena klokka 18:00, felles jogging til start 18:15 og fellesstarter fra 18:30.

Som vanlig er det løypene A-lang, A-kort og C, mens målestokken 1:5200 er mer uvanlig.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 8. november klokka 18:00 for langtur med hodelykt. Turen er mellom 70-90 minutter og vi deler opp i flere grupper ved behov. Garderober og dusj er tilgjengelig etter treningen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Lørdag: Rørholtmarka rundt

OK Skeidi arrangerer sitt tradisjonelle langløp i Rørholtmarka lørdag 10. november med fellesstart klokka 11:00.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet på Ringdalskogen med oppmøte på industriområdet der. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30 hver søndag.

Hver dag: Faste økter

For tida er det kun økta på Rømminga som ligger ute, den på Vindfjell tas inn denne uka og her er uansett jegerne postert i terrenget 😉 Det kommer nye økter uti november en gang, følg med.