Aktiviteter uke 46

Kong Vinter sliter med mildværet og vi gleder oss over mer løpbart terreng uka som kommer! Tirsdag er det intervalltrening i Bøkeskogen, onsdag er det Vinter-Jukola på Østerøya og torsdag er det langtur fra klubbhuset. Søndag er det STIF-trening i regi av vår egen Helge Halvorsen på Vittersø, der det også tilbys ei C-løype denne gangen. Bli med!

Tirsdag: Intervaller

Det blir intervalltrening tirsdag 15. november klokka 18:00. Det er litt usikre forhold nå, men i utgangspunktet forsøker vi oss på «Strykejernet» i Bøkeskogen. Denne intervallen er helt flat.

Sånn det ser ut nå er nok snøen borte innen tirsdag og heldigvis er det lite is på denne runda.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Sandefjord OK har flytta det tredje løpet onsdag 16. november til Skjellvika ute på Østerøya for mindre snø og bedre løpbarhet. Som vanlig er det tre løyper: A-lang (gaflet), A-kort og C-løype (enkel). Lad lykta og bli med på moroa!

Vinter-Jukola Vi har oppmøte på pendlerparkeringa på Bommestad, den vestre der vi pleier, med avreise klokka 17:30.. Frammøte på samlingsplass innen klokka 18:00. Fellestart klokka 18.30.

Torsdag: Langtur

Vi starter fra klubbhuset som vanlig, møt opp torsdag 17. november klokka 18:00. Husk lykt! Vi deles oss i ulike løpegrupper sånn at alle får den farta og lengda som passer.

Etter turen står dusjene klare med varmt vann og greier!

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndga 20. november går fra travbanen i Tjølling og på Vittersø-kartet. Det er vår egen Helga Halvorsen som har laga treningsøktene, dette blir bra! Det er til og med laga ei C-løype denne gangen, i tillegg til ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km, som vanlig er. Møt opp, folkens, det finnes ikke bedre søndagstur!

Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.