Aktiviteter uke 47

Vintersesongens faste poster denne uka: Tirsdag er det intervalltrening i Bøkeskauen, onsdag er det Vinter-Jukola i Porsgrunn, torsdag er det langtur fra klubbhuset og på søndag er det STIF-trening fra Solåsen i Tjølling.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 22. november klokka 18:00. Denne gang blir det 8-ern, siden det er barmark igjen i skauen. Blir vi mange nok, deler vi opp gruppa og tilpasser med 3-4 varianter av 8-ern til ei sløyfe som passer hver enkelt. Vel møtt til å polere løpeformen!

Onsdag: Vinter-Jukola #4

POL står for det fjerde løpet onsdag 23. november fra tennisbanen på Bjørntvedt. Som vanlig er det tre løyper: A-lang (gaflet), A-kort og C-løype (enkel). Lad lykta og bli med på moroa!

Vinter-Jukola Felles avreise fra Spar Farriseidet klokka 17:30. Veien er merka fra Vallermyrene, nordre rundkjøring på rv. 32. Oppmøte på arena klokka 18:00, trolig felles oppvarming til start 18:15 og fellesstarten går 18:30. Bli med da vel!

Torsdag: Langtur

Møt opp med nylada lykt på klubbhuset torsdag 24. november klokka 18:00, da blir det langtur. Det deles inn i grupper ut fra ønska lengde og fart. Vi løper mellom 1 time og 1:45, avhengig av hvilken gruppe du blir med. Garderober og dusj med varmt vann og greier står klar når vi kommer inn.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 27. november går på Håkavika-kartet, med oppmøte på Solåsen leirskole i Tjølling. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass!

Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.