Aktiviteter uke 46

Nettsida vår har vært nede et par dager, men er nå oppe igjen og vi kan informere om intervalltrening i kveld tirsdag, nattløp i Gulsetmarka onsdag og ikke minst medlemsmøtet vårt torsdag med informasjon om sesongen som kommer, at alle trengs på O-festivalen neste år og om Per Arnes minnefond. Søndag går STIF-treninga på Mokollen. Den faste økta fra Rømminga ligger ute og venter på dere.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 13. november klokka 19:00 for effektiv og god intervalltrening. Denne kvelden står «Tennisintervallen» på programmet, med en lang motbakke og ellers flatt. Velg joggesko og på denne runda er det lys langs løypa.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Gulsetmarka er din venn, lad lykta og hils på den! Skien OK står for det tredje nattløpet onsdag 14. november med oppmøte Vestre Gulset. Det er merka inn fra Gulsetringen ved innkjøringa til Kollmyr skole og videre til samlingsplass.

LOK har felles oppmøte klokka 17:15 på trafikkmaskinen på Sky (egen P-plass ved trafoen øst for søndre rundkjøring av/på E-18). Oppmøte klokka 18:00 og fellesstarten går fra samlingsplass klokka 18:30.

Som vanlig er det løypene A-lang (5,1 km), A-kort (3,7 km) og C (2,3 km) og med kart i den nattvennlige målestokken 1:5000.

Torsdag: Medlemsmøte

Medlemsmøte som stort sett står i det kommende årets tegn. Møt opp på klubbhuset torsdag 15. november klokka 19:00 for informasjon, diskusjon og ikke minst en sosial prat over kaffikopper og glass.

Saksliste

  • Aktiviteter, turer og løp ut 2018 og i 2019
  • O-festivalen 2019 – hva betyr det for alle i klubben
  • Per Arnes minnefond – Innsats- og innsatspremiering
  • Eventuelt

Det er alle muligheter for at folk som ønsker en kort, langtur på forhånd kan få på seg lykta og løpe ut sammen klokka 17:30 typisk. I så fall står garderober og dusjer og venter når en kommer inn.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet på Mokollen-kartet og det er merka inn fra Ringveien. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

For tida er det kun økta på Rømminga som ligger ute. Det kommer nye økter uti november en gang, følg med.