Aktiviteter uke 47

Alle muligheter til å trene ulike fasetter av hode og kropp også denne uka. Intervalltrening i Bøkeskogen tirsdag, nattløp fra Unneberg skole onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag, en spesiallangtur med innlagt o-teknikk langs Brunlaneskysten lørdag og STIF-treninga fra Teie skole søndag. Om du fortsatt har tid til overs, så ligger den faste økta fra Rømminga ute og venter på deg!

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 20. november klokka 19:00, der «Strykejernet» står på programmet. Draget er er omtrent 800 meterog så og si flatt, så er det opp til deg hvor mange runder du tar. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #4

Sandefjord OK arrangerer ukas nattløp fra Unneberg skole onsdag 21. november. LOK har felles oppmøte klokka 17:30 på pendlerparkeringa ved Bommestad (den ved fv. 40).

Oppmøte arena klokka 18:00. Vi bør møte i god tid, for det er 10 minutter å gå til start. Fellesstarter fra klokka 18:30.

Løyper som vanlig: A-lang (4,5 km, enkel gafling), A-kort (3.3 km) og C-løype (2 km).

Torsdag: Langtur

Ukas langtur går som vanlig fra klubbhuset, møt opp med opplada lykt klokka 18:00 torsdag 22. november.

Vi løper mellom 70-90 minutter og deler inn i ulike grupper underveis etter behov. Garderobe og dusj står og venter på oss når vi kommer inn igjen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Lørdag: Langtur med o-teknikk

Vel møtt til en artig kombo mellom langtur og o-teknisk trening! Sett av lørdag 24. november fra klokka 13:00.

Vi møtes på 3-kanten på Rakke og fyller biler som kjører utover kyststien til ulike startsteder. Der starter langturen, som plutselig og overraskende går over til o-teknikk et sted underveis. Da er oppgaven å komme seg igjennom løypen raskest mulig – førstemann tilbake til 3-kanten.

Vi har minst 3 ulike løyper/gaflinger. Det blir garantert ulike veivalgsmuligheter underveis. Husk å ta med kompass, men det er kun skjermer på postene.

Gi beskjed til Per Olav (41 300 777 / per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no) om du blir med, slik at vi får nok kart og får organisert hvem som kan kjøre til start.

Dette blir morO!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet fra Teie skole. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

For tida er det kun økta på Rømminga som ligger ute. Det kommer nye økter uti november en gang, følg med.