Aktiviteter uke 48

Ny uke, nye muligheter! Intervalltrening med den effektive 8-ern i Bøkeskogen tirsdag, Vinter-Jukola i Bambleland onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag, Røsskleivaløpet i nettopp Røsskleiva lørdag og STIF-trening i Ula søndag. Nå har vi hele tre faste økter ute, så her er det bare å komme seg ut før snøen tar oss!

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 27. november klokka 19:00 for ei skikkelig og effektiv treningsøkt! Det er 8-ern som står på programmet, kupert og tøff. Det er kuttemuligheter på runda, sånn ved behov!

Onsdag: Vinter-Jukola #4

Nattløp i Bambleland tirsdag 28. november med oppmøte ved Rugtvedt skole. Det er merka fra rundkjøringa etter at en har tatt av E-18 ved Lasses. LOK har felles oppmøte klokka 17:30 ved trafikkmaskinen på Sky (grusa parkeringsplass inn ved trafoen øst for søndre rundkjøring av/på E-18).

Oppmøte arena klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30 på samlingsplass.

Løyper som vanlig: A-lang (4,8 km, sommerfuglgafling), A-kort (3,4 km, sommerfuglgafling) og C-løypa (2,3 km, uten gafling).

Torsdag: Langtur

Ukas langtur går som vanlig fra klubbhuset, møt opp med opplada lykt klokka 18:00 torsdag 29. november.

Vi løper mellom 70-90 minutter og deler inn i ulike grupper underveis etter behov. Garderobe og dusj står og venter på oss når vi kommer inn igjen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Lørdag: Røsskleivaløpet

Skeidi arrangerer tradisjonen tro sesongens viktigste løp blant alle de uviktige, nemlig Røsskleivaløpet. Fellesstart klokka 13:00 og da løper alle ut i løypa som er en ugafla 5 km. Løpet er fulltegna, siden det er tak på antall løpere for å verne Røsskleiva. Mulig å be om å stå på venteliste, om en er ivrig men glemte å melde seg på tidlig nok.

Det er spesialtilbud i Langesund badeland etter løpet.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet fra Ula, veien er merka fra fv. 303. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele tre økter ute, kom dere ut før snøen muuuuuligens daler ned!