Aktiviteter uke 48

Vi bryr oss ikke – noe særlig – om snø, så her kjører vi intervaller på tirsdag, nattløp med Vinter-Jukola fra Ringdalskogen onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og i helga er det Røsskleivaløpet lørdag og STIF-trening fra Store Bergan skole søndag. Ungdommene i MOT.TV og juniorkretslaget Inteam har samlinger på Croftholmen i helga.

  • Husk at det er medlemsmøte på klubbhuset mandag 4. desember klokka 18:00. Informasjon her.

Tirsdag: Intervaller

Frammøte ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 28. november klokka 18:00. Basert på isforholda søndag kveld er «Myra-runda» pekt ut, her er det kjekt med ei lita lykt på den første delen gjennom skogen.

Siden det snør og er meldt en del snø kan det komme endringer, så følg med her og i kalenderen. Vel møtt uansett sted!

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Hedrum OL arrangerer ukas nattløp fra Ringdalskogen onsdag 29. november, veien er merka fra Sørlandske hovedvei fv. 256/gamle E18 og innkjøring ved administrasjonsbygget til Bergene Holm. Lad lykta og møt opp!

Løypelengder er A-lang = 3,7 km. A-kort = 3,0 km og C-løypa = 1,4 km.

Det er oppmøte på arena klokka 18:00, si i fra om du trenger skyss. Fellesstart for A-lang er ca. 18:30 og for de andre ca. 18:35.

Merk at Eventor er nede for vedlikehold og oppgradering hele onsdag 29/11, dermed er det greit å melde deg på i løpet av tirsdag. PM og annen informasjon finner du også på Facebook-gruppa.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur med hodelykt fra klubbhuset torsdag 30. november klokka 18:00. Normalt løper vi en tur på 1:10-1:40 avhengig av hvem som stiller. Vi tilpasser og delev eventuelt gruppa i to etter ønska lengde og fart. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset. Bli med en fin og sosial løpetur!

Lørdag: Røsskleivaløpet

Dette tradisjonsrike og fartsfylte løpet har også denne gangen arena på Røde Kors-huset på Sundby. Møt opp lørdag 2. desember. Avkjøringa er merka fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund. Det er deltagertak på grunn av restriksjoner på bruk av Røsskleivaområdet og dette er et populært løp – også siden både MOT.TV og Inteam har samlinger på Croftholmen denne helga der dette løpet inngår.

Fellesstarten går klokka 13:00.

Fredag og lørdag: MOT.TV-samling

Dette er årets siste MOT.TV-samling, men også årets første for noen siden også neste års MOT.TV-løpere er velkomne. Dette blir som alltid, både sosialt, nyttig og gøy! Samlinga skjer på Croftholmen videregående skole på Stathelle 1. – 2. desember. Røsskleivaløpet og bading i Badeparken etterpå inngår i opplegget.

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på Marumkartet søndag 3. desember, med oppmøte ved Store Bergan skole. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.