Aktiviteter uke 49

Det er skiføre sånn innover og oppover, men her hos oss er det absolutt løpbart – i alle fall med knott eller pigg! Få med dere kjente, kolleger og naboer på julekalenderjakt hver eneste dag i desember. I tillegg er det mye kortreist denne uka med intervalltrening i Bøkeskauen mandag, nattløp fra Hedrum ungdomsskole onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og STIF-trening fra Tjøllingvollen søndag. I tillegg er det både MOT.TV- og Inteam-samling på Croftholmen i helga, samt Røsskleivaløpet på lørdag.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 2. desember klokka 18:30. Merk tidspunktet!

I kveld løper vi tennisintervallen, som har en lang motbakke midtveis. (Den egentlig planlagte åttærn er for glatt i den bratte bakken.)

Det kan være et poeng med knottpigg, men joggesko med gode knotter kan også fungere. Vel møtt til både effektiv og sosial trening!

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Kortreist nattløp denne uka, så her regner vi med mange LOK-ere ute i løypene! Hedrum OL arrangerer løpet fra Hedrum ungdomsskole onsdag 4. desember med oppmøte klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30, men det er muligens felles avmars noe før avhengig av startsted.

A-lang, A-kort og C-løype som vanlig.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 5. desember klokka 18:30, da er det sosial og bra langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med. Så får alle fart og lengde som passer. Dusjen venter på oss når vi kommer tilbake.

Lørdag: Røsskleivaløpet

OK Skeidi arrangerer tradisjonen tro Røsskleivaløpet i begynnelsen av desember. Også i år er arena Røde kors-huset på Sundby, Stathelle. Påmeldinga i Eventor er fortsatt åpen, sjøl om antall løpere nå er noe i overkant av begrensninga som er satt. Muligens mulig å melde seg på for etternølere altså.

Helga: MOT.TV-samling og Inteam-samling

Som vanlig er det MOT.TV-samling i forbindelse med Røsskleivaløpet, med ulike sosiale og o-tekniske aktiviteter før det hele ender med Røsskleivaløpet altså og bading, pizza og moro i Langesund. Kretslaget Inteam har også samling denne helga. Begge deler forgår ved Croftholmen.

Søndag: STIF-vintertrening #8

Ukas treningsløp er i regi av vår egen Helge Halvorsen og går på Vittersø-kartet søndag 8. desember. Merka fra Tjølling kirke. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Julekalender

Ida er general for julekalenderen og første post henger selvsagt ute allerede nå på søndag, mens dere kan jakta på nye poster som henger ute i terrenget og i tillegg virtuelle bonusposter som kun er synlig i appen. Bli med! Lur og lokk med venner, kjente, familie og kolleger også.

Alle dager: Faste økter

O-intervallene fra forrige uke henger ute som ei fast økt og kartet kan etterhvert hentes på klubbhuset eller fås tak i ved å kontakte Per Olav.