Aktiviteter uke 49

Vi skriver desember og det første adventslyset er tent! Snøen holder seg borte, så ingen unnskyldning til ikke å møte på intervalltrening mandag, Vinter-Jukola onsdag og langtur torsdag. I helga har både MOT.TV- og INTEAM-ungdommen samlinger i Bamble, der Røsskleivaløpet på lørdag inngår i pakka. Søndagsturen kan tas i STIF-regi på søndag.

Mandag: Intervaller

Vel møtt til intervalltrening, møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 1. desember klokka 18:00. Vi løper Myra-runden. Om det er ledig inne på friidrettsbanen, avslutter vi med 3-4 stk 300m. Velg joggesko.

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Vinter-JukolaHedrum OL arrangerer det femte løpet onsdag 3. desember. Kjør av E-18 ved Rødbøl til Ringdalskogen Nord.

Oppmøte klokka 18:00. Vær klar for å løpe til start 18:15. Fellesstart klokka 18:30. Vi dropper felles avreise denne gangen, siden det er så kort vei dit.

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og det andre du trenger; møt opp på klubbhuset torsdag 4. desember klokka 18:00. Vi løper felles i 15-20 min før vi deler oss i to. Den ene gruppa løper rolig og ca. 1:15. Den andre gruppa løper litt raskere og drøyt 1:30. Etterpå er det varmt vann i dusjen på klubbhuset!

Fredag og lørdag: MOT.TV-samling

MOT.TV-logoMOT.TV-samling for alle som er 12-16 år i 2014 5. – 6. desember, dette skjer på Croftholmen vgs. fra fredag ettermiddag og avsluttes med Røsskleivaløpet og bading på lørdag. Se informasjon vi la ut tidligere og programmet for samlinga her.

Lørdag: Røsskleivaløpet

Løpet går av stabelen lørdag 6. desember og arena er Røde Kors-huset på Sundby. Merket fra Fv 352 mellom Stathelle og Langesund. Fellesstart klokka 13:00.

Løpet inngår både i MOT.TV-samlingen og kretslagssamling for INTEAM. 10 løpere fra klubben fikk meldt seg på før løpet ganske tidlig var fulltegna. Det er mulig å skrive seg på ei venteliste ved ledige plasser. Se kontaktinformasjon (mobil/epost) til løpsleder på Eventorsida her.

Lørdag og søndag: INTEAM-samling

Samlinga for juniorløperne starter i Badeland (Langesund) direkte etter Røsskleivaløpet. Overnatting foregår på Croftholmen vgs. Husk å melde deg på arrangementet i Facebook-gruppen.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #7

STIFs treningsløp søndag 7. desember går på Håkavika-kartet, merka fra Fv 303/Hem-krysset. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).