Aktiviteter uke 49

Desember er her, men det er barmark, fryd og gammen nede hos oss! Tennisintervallen i Bøkeskauen på mandag, Vinter-Jukola fra Grasmyr på onsdag, langtur fra Berg skole på lørdag og søndagsturen kan du ta med kart og kompass som STIF-trening på Karljohansvern. Faste økter fra Rømminga og Sørskogen/Mølen venter også på deg. Vi har fortsatt stolper ute, om du ikke har tatt dem.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 5. desember klokka 19:00, i kveld er Elin trenervikar og Tennisintervallen står på programmet.

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Ukas nattløp går fra Bamble ungdomsskole på Grasmyr onsdag 7. desember. Klubben har samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseidet klokka 17:30, for de som ønsker det.

Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00 og fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er mulig å starte individuelt fra klokka 18:00 også.

Det tilbys A-løyper lang/mellom/kort og ei C-løype.

Lørdag: Langtur

Møt opp ved Berg skole klokka 11:00 lørdag 10. desember og bli med på langtur. En rolig langtur er både bra trening og bra sosialt! Lengden på turen tilpasses det de oppmøtte har sett for seg, sånn mellom en time og halvannen. Ingrid leder økta.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF-treninga søndag 11. desember går på Karljohansvern i Horten. Et spennende og variert område, der en spesiell detalj kan være en ubåt.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Faste økter, tur-o og stolper

To nye faste økter er klar: En postplukk med hele 44 poster fra Rømminga og en kombinert postplukk-/kompass-økt på Sørskogen/Mølen.

Stolpene rundt Stavern/Rakke/Agnes og stolpene i Larviks sentrum/Tollerodden henger ute helt til nyttårsaften.