Aktiviteter uke 50

Julekalender med virtuelle poster, stolpejakt med ekte stolper og faste økter med ekte skjermer kan du jakte på hver eneste dag. I tillegg er det intervalltrening i Bøkeskogen på mandag og Vinter-Jukola fra Kongerød skole på Klyve onsdag. STIF-trening på søndag er avlyst på grunn av snø.

Klubbens langturer settes ikke opp på faste tider, men vi oppfordrer folk til å finne sammen og informere i aktivitetsgruppa vår på Facebook om en har satt ei tid i kalenderen og har lyst til å dra med andre på en løpetur.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 12. desember klokka 19:00, i kveld er Andrine tilbake som trener og 8-ern er på programmet. Intervallrunda danner et åttetall når en inkluderer retur fra sluttlinja til starten igjen. Den går både opp, ned og flatt.

Onsdag: Vinter-Jukola #7

POL arrangerer ukas nattløp fra Kongerød skole på Klyve onsdag 14. desember.

Klubben har samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseidet klokka 17:30, for de som ønsker det.

Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00 og fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er mulig å starte individuelt fra klokka 18:00 også.

Det tilbys A-løyper lang/mellom/kort og ei C-løype.

Søndag: STIF-treningsløp

Avlyst på grunn av snø!
STIF-treninga søndag 18. desember går fra Helgerød skole i Sandefjord. Det er både skilta og merka fra fv. 303.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Faste økter, julekalender og stolper

To nye faste økter er klar: En postplukk med hele 44 poster fra Rømminga og en kombinert postplukk-/kompass-økt på Sørskogen/Mølen.

Den tradisjonelle julekalenderen går i år også, med en app og virtuelle poster. Mer informasjon i lista under her.

Stolpene rundt Stavern/Rakke/Agnes og stolpene i Larviks sentrum/Tollerodden henger ute helt til nyttårsaften.