Aktiviteter uke 5

Ny o-uke, nye o-muligheter! Intervaller fra Tollerodden på tirsdag, Vinter-Jukola fra Stavernhallen på onsdag, rolig langtur fra Søndersrød på torsdag og o-teknisk trening fra Nalumstranda på lørdag. Søndagsturen kan du ta på STIF-trening fra Unneberg skole i Sandefjord. Ellers henger det fire økter ute som kan tas når som helst det måtte passe!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga tirsdag 30. januar klokka 18:00. Vi løper intervallrunda på Tollerodden om den er isfri, alternativt flate intervaller på Indre havn. Husk refleksvest.

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Vi arrangerer nattløpet onsdag 31. januar med arena varmt og godt i Stavernhallen, Per Olav står for opplegget. Oppmøte klokka 18:00.

Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med! Du finner informasjon om opplegget i egen sak her.

Husk å møte i tide, det er felles oppvarming i retning start 18:15 og fellesstartene går fra 18:30. Mulig med fristart for de som ønsker det.

Torsdag: Rolig langtur

Det blir langtur torsdag 1. februar klokka 18:00, med oppmøte ved Meny på Søndersrød. Vi løper rundt Mølen og Nevlunghavn. Her er det snøfritt og fint å løpe, men sikkert lurt å ta på piggsko til å takle is.

Lørdag: O-teknisk trening

Siden snøen ute mot kysten er regna og smelta bort, er lørdag 3. februar glimrende til å løper den nye faste økta fra Nalumstranda. Oppmøte klokka 11:00.

Økta er 6,6km med 33 poster. Fokus er forlenging og postplukk. Husk å løfte blikket og se langt når du er på topper.

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går fra Unneberg skole i Sandefjord 4. januar. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå fire faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.