Aktiviteter uke 5

Denne uka er det intervaller i Bøkeskogen mandag og Vinter-Jukola på Brattås i Porsgrunn onsdag. På søndag er det andre utgave av felles o-intervaller fra Rømminga eller STIF-trening fra Vesterøy skole – for dem som heller vil det. De tre faste øktene henger ute og kan tas hver eneste dag det måtte passe.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 27. januar klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Myra-runda står på programmet og den er flat og grei. Det er litt mørkt i første delen av runda, så ei lita hodelykt kan være lurt. Arne styrer økta, siden Per Olav er i utlandet. Fine forhold for løping i Bøkeskogen, fritt for is.
I kveld løper vi Myra-runden som er flat og fin.

Onsdag: Vinter-Jukola #12

POL arrangerer ukas nattløp på Brattås onsdag 29. januar med oppmøte ved Brattås skole. Ta av fra E-18 ved Skjelsvik og se skilting til Brattås skole rett etterpå langs fv. 354.

Løypene går i skog tett inntil boligfelt og passer derfor bra til ferske nattløpere som vil prøve seg, siden det er kort vei til «sikkerhet» om det blir for vanskelig ute i skogen.

Felles avreise fra Kiwi på Farriseidet klokka 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00 og fellesstartene går fra klokka 18:30. Møt i god tid, siden det er felles avmarsj til start klokka 18:20.

Denne gangen er A-lang 6 km (sommerfugl- + pentaedergafling), A-kort 4,2 km (sommerfuglgafling) og C 2,4 km (ugafla).

Søndag: O-intervaller

Denne søndagen går samme opplegg som forrige søndag, der vi skjerper o-teknikken med den nye økta fra parkeringa på Rømminga. Oppmøte klokka 11:00 for felles oppvarming og løping til start.

Økta har fire intervaller med 4–6 poster på hver og selvsagt gaflinger underveis. Deltakerne får ulike oppgaver fra intervall til intervall. Noen starter før fellesstarten og noen etter, men flest går ut i fellesstarten.

Søndag: STIF-vintertrening #10

Ukas treningsløp går fra Vesterøy skole i Sandefjord søndag 3. februar. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå tre økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd og den nye nord for Rømminga.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.