Aktiviteter uke 50

Snøen holder seg borte, så treninger og løp går uten problemer. Intervaller i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola i Skeidi-land onsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag. Nye julekalenderposter dukker opp hver eneste dag. Søndagsturen kan tas i STIF-regi.

Etter at Røsskleivaløpet gikk av stabelen på lørdag, er det ikke noe løp i vårt nærområde før Tøffen går av stabelen 28. desember, så det er egentlig bare å melde seg på Tøffen i Eventor allerede nå og begynne oppladinga med intervaller, nattløp og langturer i ukene fram til det.

Hver dag: Julekalender

julevott Hver eneste dag legges det ut kalenderposter ulike steder i Larvik, her kan det også vanke premier om en er heldig! Informasjon om opplegget finner du her.

Mandag: Intervaller

Vel møtt til intervalltrening, møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 8. desember klokka 18:00. Vi løper 8-ern i kveld. Velg joggesko. Kanskje vi tar en liten tur inn på løpebanen etterpå.

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Vinter-Jukola-logo Skeidi arrangerer Vinter-Jukola med arena på Rugtvedt skole onsdag 10. desember. Oppmøte klokka 18:00. Vær klar for felles oppvarming til start klokka 18:15, for fellesstarten går klokka 18:30.

Klubben har felles avreise fra Spar Farriseidet klokka 17:30.

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og det andre du trenger; møt opp på klubbhuset torsdag 11. desember klokka 18:00. Vi løper felles i 15-20 min før vi deler oss i to. Den ene gruppa løper rolig og ca. 1:15. Den andre gruppa løper litt raskere og drøyt 1:30. Etterpå er det varmt vann i dusjen på klubbhuset!

Søndag: STIFs vintertreningsløp #7

STIFs treningsløp søndag 14. desember går fra Grubesand, frammøte på parkeringsplassen. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).