Aktiviteter uke 51

Fortsatt snøfritt, greit nok for o-folket! Bli med på intervaller i Bøkeskauen mandag, Sandefjord Christmas City Race på onsdag og langtur på torsdag. Hver eneste dag henges det opp en julepost som du kan jakte på! Søndagsturen kan tas i STIF-regi.

Til orientering

image

Hver dag: Julekalender

julevottHver eneste dag legges det ut kalenderposter ulike steder i Larvik, her kan det også vanke premier om en er heldig! Informasjon om opplegget finner du her.

Ypperlig anledning til å dra med en kollega eller naboen på postjakt kanskje?

Mandag: Intervaller

Vel møtt til intervalltrening, møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 15. desember klokka 18:00. Vi løper «strykejernet» som er en ganske flat runde. Velg joggesko. Ta gjerne med litt drikke.

Onsdag: Sandefjord Christmas City Race / Vinter-Jukola #7

Sandefjord OK arrangerer også i år bysprint a la «city race» i Sandefjord sentrum onsdag 17. desember. Dette løpet foregår i bygater og er garantert moro for både store og små, ferskinger og garva o-løpere. Meld deg på i den klassen du føler deg hjemme i, det finnes både kort, mellomlang og lang løype.

Vinter-Jukola-logoArena i Bakgården cafe, Kongens gate 37. Individuell start fra klokka 18:30, starttider legges ut på Eventor kvelden før.

Som dere ser av innbydelsen; hodelykt og refleksvest er påkrevd!

LOK har felles avreise fra Rema på Skreppestad klokka 17:30.

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og det andre du trenger; møt opp på klubbhuset torsdag 18. desember klokka 18:00. Vi løper felles i 15-20 min før vi deler oss i to. Den ene gruppa løper rolig og ca. 1:15. Den andre gruppa løper litt raskere og drøyt 1:30. Etterpå er det varmt vann i dusjen på klubbhuset!

Søndag: STIFs vintertreningsløp #8

STIFs treningsløp søndag 21. desember går på Østerøya, frammøte på parkeringsplassen i Skjellvika. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).