Aktiviteter uke 50

Snø og slaps stopper ikke oss! Det er intervalltrening på Tollerodden mandag, nattløp på Ørvikåsen i Porsgrunn onsdag, langtur fra Søndersrød torsdag og STIF-trening fra Skjellvika ute på Østerøya søndag.

Alle dager kan du plukke poster på faste økter i Vestmarka eller ute på Neset. Vi har også flere stolper ute, om de ikke er jakta ned allerede.

Mandag: Intervalltrening

Ellevilla-intervallen på Tollerodden mandag 11. desember. Oppmøte klokka 19:00 på parkeringa ved Skottebrygga, nedafor Rørleggersenteret. Felles oppvarming før vi setter i gang.

Runda er omtrent 500 meter lang og starter kort oppover, før det er flatt og nedover mot avslutninga.

Slaps men greit med vanlige joggesko søndag kveld. Vurder eventuelt dempa sko med pigger sånn om det fryser på mandag kveld.

Onsdag: Vinter-Jukola #7

POL står for nattløpet på Ørvikåsen onsdag 13. desember med oppmøte ved Salingstrand XL byggevarehus. Ta av E-18 i Kjørholtkrysset og kjør mot Heistad, så er det ganske fort merka inn til venstre.

Vi dropper samkjøring denne gangen, da det er såpass kort vei for alle.

  • Samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseidet klokka 17:30.
    • Møt opp i tide, siden det bare er tida og veien for å rekke fram.
  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Mulig å starte individuelt fra klokka 18:00.
  • Fellesstarter fra klokka 18:30.

Klassene A-lang, A-mellom, A-kort og C.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og bli med på rolig langtur fra Søndersrød torsdag 14. desember klokka 18:30. Vi flytta turen nærmere kysten for å ha mindre snø under beina! Møt opp ved parkeringa og speid etter folk fra klubben, vi pleier å parkere på noen av de første plassene til høyre med snuta mot fv. 301 Helgeroveien når tar inn på parkeringa.

Vi løper sånn mellom en time og halvannen avhengig av hvem som møter opp. De siste gangene har det blitt en time omtrent, i et passe rolig tempo.

Det er også godt mulig å dele oss i to etterhvert, om det passer best.

Søndag: STIF vintertrening #9

Treningsløpet søndag 17. desember går ute på Østerøya, med oppmøte på parkeringa ved Skjellvika. (Så får vi håpe dette løpet ikke blir avlyst som forrige helg, på grunn av snø.)

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km, avhengig av terrengtype.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Det henger to økter ute som kan løpes sjøl med snø på bakken, i alle fall den ute på Neset. Oppe i Vestmarka blir det nok litt mer slitsomt å løfte beina!

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.