Aktiviteter uke 51

Nå gjelder det å få opp løpeformen til både ribba, julekaker og Tøffen! Det er intervalltrening i Bøkeskogen mandag, nattløp på Geiteryggen i Skien onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag.

Lille julaften har vi aktiviteter for de unge på klubbhuset, sånn for å gjøre ventetida lettere!

Husk også å melde deg på Tøffen andre juledag, det er løyper for alle!

Alle dager kan du plukke poster på faste økter i Vestmarka eller ute på Neset. Vi har også flere stolper ute, om de ikke er jakta ned allerede.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 18. desember klokka 19:00. Da skal vi løpe årets siste intervaller sammen, som blir Strykejernet.

Søndag ettermiddag var det noe snø på stien der utløp og innløp for runda er. Dette smelter videre! Det går greit å løpe unna isflekker her og der. Knottpiggsko kan vurderes, men det går helt greit med vanlige joggesko også – gitt at sålene ikke er sliti helt ned.

Onsdag: Vinter-Jukola #8

Årets siste nattløp går på Geiteryggen onsdag 20. desember, parkering og oppmøte ved flyplassen.

Les PM for oppdatering på ting som har skjedd i terrenget som ikke er med på kartet.

De som løper med nisselue er med på trekning av en pose med diverse julegodter!

  • Samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseidet klokka 17:20.
    • Møt opp i tide, siden det bare er tida og veien for å rekke fram.
  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Mulig å starte individuelt fra klokka 18:00.
  • Fellesstarter fra klokka 18:30.

Klassene A-lang, A-mellom, A-kort og C.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og bli med på årets siste rolig langtur fra klubbhuset torsdag 21. desember klokka 18:30. Vi løper sånn mellom en time og halvannen avhengig av hvem som møter opp. De siste gangene har det blitt en time omtrent, i et passe rolig tempo.

Det er også godt mulig å dele oss i to etterhvert, om det passer best.

Lørdag: Lille julaften på klubbhuset

Tradisjonen tro blir det førjulsfeiring for barn og unge i klubben på vårt eget klubbhus midt på dagen lille julaften! Møt opp på klubbhuset lørdag 23. desember klokka 10:0 og det holder nok på til klokka 14.

Dette er en sosial samling, men selvsagt innlagt o-trening inne for de aller minste og ute for alle andre. Det blir også andre aktiviter, LOK-quiz, juletrepynting, grøt og godterier. Husk gjerne nisselue!

Faste økter

Det henger to økter ute som kan løpes sjøl med snø på bakken, i alle fall den ute på Neset. Oppe i Vestmarka blir det nok litt mer slitsomt å løfte beina!

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.