Aktiviteter uke 51

Jula nærmer seg nå og julekalenderen har nye poster hver dag! Ellers er det intervaller i Bøkeskogen tirsdag, Vinter-Jukola fra Ra ungdomsskole onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. STIF-treninga går på Østerøya lørdag. Husk også å melde deg på Tøffen som går fra klubbhuset vårt andre juledag, der velger du ei løype som gjør det akkurat så tøft du ønsker det!

Alle dager: Julekalender

Hver eneste dag dukker det opp poster i julekalenderen vår, der vi i år også samarbeider med Hedrum OL. Følg med på appen (for Android og iPhone), samt på websida der kart og poster finnes.

Det henges ut poster litt i rykk og napp, sånn at om du tilfeldigvis støter på en post for et par dager fram er det bare å registrere den også. Dette er gøy …. og en lur måte å lokke andre med på o-sporten herligheter og spenning!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 19. desember klokka 18:00. Vi løper «Strykejernet» som er en flat intervall på ca. 800 meter. Det finnes 2-3 kuttemuligheter underveis.

Det er fine forhold for løping i Bøkeskogen, da de har strødd i hovedløypene.

Onsdag: Vinter-Jukola #9

Det er vår tur å arrangere nattløp Vinter-Jukola denne uka og Jørn er ansvarlig for løyper og opplegg. Møt opp ved Ra ungdomsskole onsdag 20. desember klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30.

Glimrende anledning til å løpe årets siste nattløp i Larvik. Meld deg på, lad lyktene og kom!

Kortfatta info fra løypelegger: Løyper: A-lang ca. 5km, A-kort ca. 3km, C ca 2km. Nærterreng med boligområder og mange stier. 80-90% av løypene i terrenget. Flotte forhold i skogen- rundt 1cm snø pr.lørdag kveld. Is på noen stier- O-sko med dobb anbefales. Start og mål samme sted. Fullstendig PM kommer mandag kveld.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper felles langtur med hodelykt fra klubbhuset torsdag 21. desember klokka 18:00. Normalt løper vi mellom 1.10-1.30, litt avhengig av hvem som dukker opp. Er vi mange, deles gruppen også underveis. Slik at alle får tilpasset lengde og fart. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset.

Bli med en fin og sosial løpetur!

Lørdag: STIFs vintertrening

Siden julaften er på søndag, er denne ukas tur med kart og kompass på lørdag 23. desember og altså selveste lille julaften.

Treninga går på Østerøya nord med oppmøte ved Skjellvika.

Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Tirsdag, andre juledag: Tøffen

Vi arrangerer Tøffen fra klubbhuset tirsdag 26. desember, andre juladag. Fellesstart klokka 11:00 for Tøffen og Tøffeln (10km og 5km). Fristart for de andre løypene etter det.

Storsalen er åpen med kiosk og det er mulig å dusje og skifte i garderoben.

Dette er et morsomt løp og bare så tøft som du sjøl ønsker det, for det finnes løyper for tøffinger på alle nivåer og av alle slag!