Aktiviteter uke 50

Det snør, det snør, men det gjør ikke noe! Du kan finne nye julekalender-poster hver eneste dag. I tillegg kan du polere løpeformen med intervaller på tirsdag, delta på Sandefjord Christmas Cityrace på onsdag (påmeldingsfrist søndag 10/12), legge inn en nyttig langtur fra klubbhuset på torsdag og på søndag går STIF-treninga fra Stokke idrettshall.

Alle dager: Julekalender

Hver eneste dag dukker det opp poster i julekalenderen vår, der vi i år også samarbeider med Hedrum OL. Følg med på appen (for Android og iPhone), samt på websida der kart og poster finnes.

Det henges ut poster litt i rykk og napp, sånn at om du tilfeldigvis støter på en post for et par dager fram er det bare å registrere den også. Dette er gøy …. og en lur måte å lokke andre med på o-sporten herligheter og spenning!

Tirsdag: Intervaller

Vi løper «Tennisintervallen» tirsdag 12. desember klokka 18:00, om forholdene tillater dette. Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen.

Søndag kveld er det isfritt i løypa, men det er mandagens nedbør som avgjør om det er mulig å løpe denne runden. Følg med for oppdateringer.

Onsdag: Sandefjord Christmas Cityrace

Sandefjord OK arrangerer atter en gang sitt morsomme og spennende urbane langsprintløp i og rundt sentrum i byen onsdag 13. desember. Oppmøte ved Byparken midt i byen (langs Jernbanealleen), der kafeen «Bare Beppe» har utvida åpningstida så en kan hygge seg med noe å drikke eller bite i etter målgang.

Startlister legges ut på Eventor etter ordinær påmeldingsfrist, følg med der!

Løyper både for nybegynnere og opp til de som ønsker å løpe langt og lenge. Bli med da vel!

(Dette løpet inngår i løpsserien Vinter-Jukola, men har sitt helt eget særpreg. Neste onsdag er det tilbake med vanlige nattløp med fellesstart og «som det pleier».)

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur med hodelykt fra klubbhuset torsdag 14. desember klokka 18:00. Vi løper mellom 1:15-1:30 tilpassa hvem som stiller. Vi deler eventuelt gruppa i to underveis, etter ønska lengde og fart. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset. Bli med en fin og sosial løpetur!

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på Holtemyra-kartet søndag 17. desember, med oppmøte ved Stokke idrettshall.

Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.