Aktiviteter uke 51

Det går mot jul for alvor nå, med julepostjakt hver eneste dag, samling for de unge på klubbhuset lille julaften og selvsagt Tøffen andre juledag. Men før jula tar oss helt kan det være greit å polere formen med i intervaller i Bøkeskogen tirsdag, nattløp i Porsgrunn onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og kanskje STIF-treninga på søndag også. Vi har også fire faste økter hengende ute, med mer eller mindre gode veivalg synlig i sporsnøen muligens! Tøffen går fra klubbhuset andre juledag. Med andre ord; det er mange muligheter til å lufte seg før, nesten samtidig med og etter at julemat og -snask inntas.

Alle dager: Julekalender

Klubben har også i år dratt i gang den aktive julekalenderen med juleposter som dukker opp hver dag fram til og med julaften, her er det bare å komme seg ut og jakte på poster! Dette er også en fin anledning til å dra med naboer, venner eller en kollega på en liten tur.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 18. desember klokka 19:00 for å løpe det fine, flate «Strykejernet». Innspill på skovalg oppdateres like før økten, i kalenderen og om vi rekker det her.

Onsdag: Vinter-Jukola #8

POL sparker i gang årets siste Vinter-Jukola fra Vestre Kjørholt, Heistad onsdag 19. desember, det er merka fra rundkjøringa ved Rema 1000 på Heistad. Vi skal løpe på en helt fersk del av kartet.

Oppmøte på arena klokka 18:00 og fellesstarter fra klokka 18:30.
A-lang har pentagramgafling, så les PM og ha fullt fokus under løpet!

Torsdag: Langtur

Ukas langtur går som vanlig fra klubbhuset, møt opp med opplada lykt klokka 18:00 torsdag 20. desember.

Vi løper mellom 70-90 minutter og deler inn i ulike grupper underveis etter behov. Garderobe og dusj står og venter på oss når vi kommer inn igjen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Snøforholda kan gjøre at økta flyttes til kystområdene ytterst i Brunlanes, så følg med i kalenderen og her før du pakker sekkern og drar.

Søndag: Lille julaften for de unge

Klubbens unger og ungdommer inviteres til vårt klubbhus på Tanum lille julaften 23. desember, mellom klokka 10 og 14.

Da blir det en sosial samling med o-teknisk trening, mat, pynting av juletreet på klubbhuset og en eller flere 10-kampøvelser. De minste kan være inne hele tiden. Dette blir både kos og gøy!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet fra Skjellvika ute på Østerøya. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Andre juledag: Tøffen

Tøffen går fra klubbhuset onsdag 26. desember med løyper av ulik lengde og tøffhet/tøffelhet alt ettersom en føler for! Det blir kiosk og som alltid, god steming inne på klubbhuset også. Bli med!

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhangig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan.