Julekalenderen 2018

Desember og jula nærmer seg med stormskritt og den tradisjonelle julekalenderen med en ny post hver dag fram til julaften er på plass i larviksdistriktet også i år. Det er gratis for alle å delta i Julekalenderen og opplegget er som tidligere år, der du vil finne poster spredt rundt om i Larvik, Stavern og Kvelde.

Det trekkes ut en dagspremie for alle som har registrert dagens post samme dag eller innen kl 12 dagen etter. I tillegg trekkes hovedpremie (sluttpremie), samt at vi kårer beste barneskole, ungdomsskole og bedrift i Larvik kommune. For hovedpremien er man også med i trekninga selv om postene registreres i dagene etter at posten er tilgjengelig.

Årets poster har koder i tillegg til QR-koden. Du velger selv hvilken metode du vil bruke for å registrere. Du kan enten bruke appen og fra denne registrere ved å skanne QR-koden eller manuelt ved å taste inn bokstavene i appen eller fra nettsida.


Noen poster kan bli hengt ut før datoen for kalendervisning, men i appen vises de/gjøres de synlige kun fra og med aktuell dato. Skulle du råke på en post før tida, kan du likevel registrere den og få «kred» for det.

Det er gratis å delta, alt du har å gjøre er å laste ned appen og gå ut for å jakte poster! Søk etter «Julekalender Larvik» og last ned appen.

Bedriftskonkurranse
Ikke glem at det også i år er lagt opp til konkurranse i beste bedrift. Alle bedrifter som deltok i fjor er allerede påmeldt. Ønsker du å melde på din bedrift, send en e-post om dette til ida@konkylie.no. Du trenger bare å oppgi bedriftens navn og det er fullt mulig å registrere bedriften etter 1. desember, men poster som allerede er registrert for en dag/person kan ikke redigeres i etterkant.

Skolekonkurranse
Det blir skolekonkurranse i år også, der alle barne- og ungdomsskoler i Larvik kommune allerede er påmeldt. Vi har de siste åra hatt svært god deltakelse fra flere skoler og det blir spennende å se hvilken skole som gjør det skarpest i år!

Det er Larvik orienteringsklubb, Hedrum orienteringslag og prosjektet AktivLarvik i Larvik kommune som står bak denne Julekalenderen.

Facebook-side
Du kan følge med på informasjon og diverse artige drypp på Facebook-sida her: Julepost.