Aktiviteter uke 6

Det blir rolig løpetur fra klubbhuset på mandag. Klubbens årsmøte holdes på tirsdag. Onsdag går Vinter-Jukola i Bamble. Langtur på torsdag, denne går fra klubbhuset. STIFs vintertrening er på søndag. Det ligger faste økter, tilgjengelig sånn på kong Vinters nåde.

Mandag: Rolig løpetur

Møt opp på klubbhuset mandag 2. februar klokka 18:00. Våre aktive juniorer har løpt Bergen Sprint Camp i helgen med 4-5 sprinter, så i kveld blir det bare en rolig løpetur fra klubbhuset og ikke intervalltrening. Ta med deg lykt, så får vi til en fin tur.

Tirsdag: Årsmøte

Klubbens årsmøte avholdes på klubbhuset tirsdag 3. februar klokka 18:00. De vanlige sakene skal behandles og etterpå avholdes et medlemsmøte.

Onsdag: Vinter-Jukola #12

Vinter-Jukola
OK Skeidi arrangerer det tolvte løpet med arena ved Grasmyrhallen onsdag 4. februar. LOK har felles avreise fra Spar Farriseidet kl. 17:30.. Oppmøte ved arena er klokka 18:00. Fellesstart 150m fra arena klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper vanlig langtur fra klubbhuset torsdag 5. februar klokka 18:00. Husk lykt.

Merk: Det er ikke mer snø enn at det går fint å løpe fra klubbhuset. Vel møtt!

Søndag: STIFs vintertreningsløp #16

STIFs treningsløp søndag 8. februar går fra golfbanen på Marum. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).

Alle dager: Faste økter

Gitt at det ikke blir for mye snø, så kan de faste øktene tas når som helst. Se informasjonen om de de faste øktene som ligger ute her.