Aktiviteter uke 7

De vanlige postene på vinterprogrammet denne uka: Intervaller på Indre havn mandag. Vinter-Jukola i Sandefjord på onsdag. Langtur fra klubbhuset på torsdag. STIFs vintertrening fra Vesterøya skole på søndag. Det er ikke mer snø enn at de faste øktene er greie å ta.

Mandag: Intervaller

Møt opp på parkeringa ved Tollerodden/Skottebrygga mandag 9. februar klokka 18:00. Vi løper flate intervaller på Indre havn. Oppmøte på parkeringen ved Tollerodden. Velg joggesko.

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Vinter-Jukola Sandefjord OK arrangerer det trettende løpet onsdag 11. februar, dette er flytta til Preståsen nær sentrum grunna snø i opprinnelig terreng. LOK har felles avreise fra Spar Farriseidet klokka 17:30.. Oppmøte ved arena er klokka 18:00.

Fra arrangør: Det blir gaflede runder med kartbytter, og omtrent normale løypelengder. Terrenget er et stifyllt nærterreng, med både åpen bøkeskog og litt mer grumsete områder. Ingen asfaltløping. Kartet vil være et utsnitt av sprintkartet i Sandefjord, målestokk 1:4000.

Torsdag: Langtur

Vi løper vanlig langtur fra klubbhuset torsdag 12. februar klokka 18:00. Det er ikke så mye snø i terrenget, men ta på piggsko. Husk lykt! Det er varmt vann i dusjen etter økta.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #17

STIFs treningsløp søndag 15. februar går fra Vesterøya skole. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).

Alle dager: Faste økter

Gitt at det ikke blir for mye snø, så kan de faste øktene tas når som helst. Se informasjonen om de de faste øktene som ligger ute her.