Aktiviteter uke 6

Regnet er vår venn, nå er det bart og o-vennlig ute! 8-ern på invervalltreninga i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola fra Klyve skole på onsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag. Faste økter kan tas når som helst. STIFs søndagstrening går på Hjertås.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 8. februar klokka 18:15. Vi løper 8-ern i Bøkeskogen. Regnværet har gjort det bart i hele denne løypen. Velg gjerne vanlige joggesko. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Vinter-Jukola-logo POL står for løpet onsdag 10. februar med arena på Kongerød u-skole på Klyve, veien er merka fra fv 354 rundkjøring på vestsida. Husk lykt og refleksvest!

Vi har felles oppmøte på Spar Farriseidet kl. 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00. Fellesstarten går klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Nå er det igjen klart for å løpe langtur fra klubbhuset, møt opp torsdag 11. februar klokka 18:00. Vi deler i to grupper etter 15-20 minutter, sånn for å tilpasse lengde og tempo til de som er med.

Husk lykt! Dusjer står klare etter løpeturen.

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går på Hjertås nord. Samlingsplass ved Feensveien, merka fra Råstad st. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå to økter hengende ute som kan ta nå som snøen er på tilbakemarsj. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

De grønne turene er tilgjengelige. Dette er en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.