Aktiviteter uke 6

Veldig kortreiste aktiviteter! Denne uka starter med årsmøte på klubbhuset mandag, Vinter-Jukola fra Stavernshallen onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og avsluttes med o-intervaller fra klubbhuset søndag. De heller som ønsker det, kan ta STIF-treninga fra Unneberg skole på søndag i stedet. De tre og snart fire faste øktene henger ute og kan tas hver eneste dag det måtte passe.

Mandag: Årsmøte

Årsmøtet vårt holdes på klubbhuset mandag 3. februar klokka 18:00, med mulighet for å lese saksdokumentene på klubbhuset fra klokka 17:00 for dem som ikke leser dem på skjerm eller skriver ut selv.

De vanlige årsmøtesakene står på programmet, der blir bevertning og skravling før vi setter et uformelt medlemsmøte der vi informerer om sesongen som kommer, samt deler ut premier for klubbmesterskapet lang.

Husk at det vi legger opp til å prøve og kjøpe klubbtøy denne kvelden, sånn at vi eventuelt etterbestiller størrelser som vi måtte gå tom for. Benytt sjansen til å se gjennom ståa og behov for klubbtøy for sesongen som kommer!

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Det er vi som arrangerer ukas nattløp fra Stavernshallen 5. februar. Jørgen Frøyd står for løyper og opplegg! Her er det bare å melde seg på og møte opp, kort reisevei og greier.

Oppmøte på arena klokka 18:00 og det er registrering/informasjon klokka 18:15 og så løper vi til start som ligger omtrent 1 km/1 min gange unna.

Løypene er som følger:

  • A-lang 7,4 km, 19 poster – sommerfuglgafling, 1:7500
  • A-kort 3,6 km, 9 poster – ugafla, 1:7500
  • C 2,2 km, 8 poster – ugafla, 1:5000

Torsdag: Langtur

Langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 6. februar klokka 18:30. Løpetur på sånn omtrent 1:10–1:30 og etterpå venter dusjene på oss. Avhengig av de som stiller opp, så kan det være at gruppa deles etter ønska tempo/distanse.

Søndag: O-intervaller

Fortsatt barmark og nesten vår i lufta, så da fortsetter serien med o-intervalltrening! Møt opp på klubbhuset søndag 9. februar klokka 11:00. Det blir felles oppvarming til start.

Det er 4 intervaller med 5–6 poster på hver, inkludert gafling underveis. Deltakerne får ulike oppgaver fra intervall til intervall. Noen starter før fellesstarten og noen etter, men flest går ut i fellesstarten.

Søndag: STIF-vintertrening

Ukas treningsløp går fra Vesterøy skole i Sandefjord søndag 3. februar. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå fire økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd og den nye nord for Rømminga – samt altså den rykende ferske økta som kan tas i fellesskap fra klubbhuset på søndag.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.