Aktiviteter uke 7

Skjerping av løpsformen med intervaller i Bøkeskogen mandag, nattløp i Skeidiland onsdag og STIF-trening på Marum søndag. Sånn ellers kan en ta de fire øktene som henger så fint og flott på barmark – hver eneste dag det måtte passe.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 10. februar klokka 18:30 for sosial og effektiv intervalltrening. Denne kvelden står «tennis-intervallen» på programmet. Her starter det flatt (og til og med litt nedover, før en lang, seig motbakke i midten av intervallen. Bli med, bli med!

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Ukas nattløp går onsdag 12. februar i Skeidiland, med oppmøte ved Grasmyrhallen. Det er merka inn fra fv. 352 mellom Stahelle og Langesund.

Vi har felles kjøring fra Kiwi, Eidet klokka 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00 og det er greit å møte i tide, sånn for å få med seg fellesjogg til start klokka 18:20. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Løypene denne gangen er A-lang 5,2 km sommerfuglgafla, A-kort 3,1 km ugafla og C ca. 2 km ugafla. For det meste i skogen.

Søndag: STIF-vintertrening

Ukas treningsløp går på Marum med oppmøte ved klubbhytta til Sandefjord golfklubb. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå fire økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd, nord for Rømminga og Eikedalsmarka fra klubbhuset.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.