Aktiviteter uke 7

Det er meldt nytt påfyll med snø, men det vi ber deg finne fram piggskoa og plotte følgende på kalenderen: Intervaller på Tollerodden mandag, Vinter-Jukola som gateløp på Stathelle onsdag og som søndagstur kan du ta STIF-treninga fra Yxney.

De to faste øktene våre ut mot kysten er løpbare om ikke snøen denne uka tar helt av, mens Vestmarka-økta er det greit å vente med enda litt til.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp Skottebrygga mandag 12. februar klokka 19:00. Planen er Ellevilla-intervallen på Tollerodden om ikke snøen tar helt av og forsinka brøyting gjør andre alternativer bedre.

Vi finner ut av det på vår felles oppvarming.

Onsdag: Vinter-Jukola #15

OK Skeidi arrangerer nattløp onsdag 14. februar og har flyttal løpsområdet til Stathelles gater – siden det er for mye snø i Røsskleiva.

  • Samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseidet klokka 17:25
    • Møt i tide, vi drar presis!
  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Fellestarter går fra klokka 18:30.

En kan velge A-lang, A-mellom og ei kombinert A-kort-/C-løype.

Søndag: STIF vintertrening

Treningsløpet søndag 18. februar er avlyst. planlagt på Yxney ute på Østerøya, følg veien utover til det er merka inn til P-plassen der uta.

Sjekk STIFs webside – se peker under – på forhånd, dette kan fort bli avlyst på grunn av snø-/isforholda. (De fem siste løpa har blitt avlyst…)

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Det henger tre økter ute som kan løpes når som helst. Øktene på Neset og Aske syd kan en helt greit løpe – bare noen partier i snø som ikke er særlig dyp heller. Den i Vestmarka er nok fortsatt for veeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig spesielt interesserte.