Aktiviteter uke 6

Med vårtemperaturer og vårfølelse, så søker vi ut på Rakke mandag for intervaller på barmark. Vinter-Jukola fra Skjellvika på onsdag er avlyst, men vi arrangerer nattløp fra Rakke i stedet. STIF-treninga på søndag er avlyst.

De to faste øktene våre ut mot kysten er fint løpbare, mens Vestmarka-økta er det greit å vente med enda litt til.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved bommen inn mot Rakke fort mandag 5. februar klokka 19:00, ved parkeringa på Grevle/Vestre Rakke.

Vi feirer det vårlige været med ei helt ny intervallrunde på barmark ute på Rakke. Is- og snøfritt, velg vanlige joggesko. Ta på ei hodelykt!

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Sandefjord OK står for ukas løp fra Skjellvika ute på Østerøya onsdag 7. februar. Arrangøren er usikker på om det blir brukbare løpsforhold, så følg med på Eventor for endelig beskjed på mandag. Larvik OK tar over stafettpinnen og Jørn har lagd løyper ute på Rakke på kort varsel. Bli med, bli med! Oppmøte ved kyststiparkeringa på Grevle/Rakke vest og samlingsplass borte ved kystledhytta Grevlestua, der det også skal være mulig å finne skjul i uthuset.

Det er 80% barmark og gammel snø er hard og greit løpbar. Ikke mye is, men snøen som kommer gjør det ekstra lurt å velge piggsko uansett.

  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Fellestarter går fra klokka 18:30.

En kan velge A-løype i variantene lang (5,4 km), mellom (4,2 km) og kort (2,5 km), samt ei C-løype (1,8 km).

Søndag: STIF vintertrening

Treningsløpet søndag 11. februar er avlyst. planlagt fra Helgerød kirke. Merka inn til parkeringa fra fv. 303.

Sjekk STIFs webside – se peker under – på forhånd, dette kan fort bli avlyst på grunn av snøforholda. (De fire siste løpa har blitt avlyst…)

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Det henger tre økter ute som kan løpes når som helst. Øktene på Neset og Aske syd kan en helt greit løpe – bare noen partier i snø som ikke er særlig dyp heller. Den i Vestmarka er nok fortsatt for veeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig spesielt interesserte.