Aktiviteter uke 8

Vinterferietid denne uka og for de mange som ikke er bortreist er tilbudet bra: Intervalltrening fra Rakke mandag, o-teknisk trening fra trekanten på Rakke onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. STIF-treninga går på Vittersø/Hegdal søndag. De faste øktene ligger og venter på deg hver eneste dag!

Mandag: Intervaller

Møt opp på Grevle, parkeringa ute på Rakke mandag 16. februar klokka 18:00. Vi løper Rakkeintervallen, siden det nå er helt barmark der ute. Den har ulike lengder tilpasset alle, slik at vi hele tiden kan starte samtidig.
Husk lykt. Velg joggesko eller lette o-sko uten pigger.

Onsdag: O-teknisk trening

Merk endring av sted til 3-kanten på Rakke!
Siden det er vinterferie, og ikke Vinter-Jukola tilbyr vi en o-teknisk trening i stedet. Møt opp ved trekanten på Rakke onsdag 18. februar klokka 18:00. Karl har laget en ny økt fra Rugland med fokus på forlenging. Den er 7,2km med mange kuttemuligheter. Husk lykt.

Kart blir lagt på klubbhuset senest tirsdag kveld, om dere vil trene økten i dagslys i stedet.

Torsdag: Langtur

Vi løper vanlig langtur fra klubbhuset torsdag 19. februar klokka 18:00. Husk lykt! Det er varmt vann i dusjen etter økta.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #18

STIFs treningsløp søndag 22. februar går i området Vittersø/Hegdal. Merka fra Fv 303 v/Tjølling kirke. Vår egen Helge Halvorsen er ansvarlig for treninga. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).

Alle dager: Faste økter

Det er ikke særlig snø i terrenget, så de faste øktene kan tas når som helst. Se informasjonen om de de faste øktene som ligger ute her.

Merk også den nye økta som tas som fellestrening på onsdag.