Aktiviteter uke 9

Nå er skolens vinterferie over og vi er tilbake med de faste vinterpostene på programmet: Intervaller i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola fra Vessia i Porsgrunn onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Klubben har fire faste økter ute, dem er det bare å løpe gjennom når det måtte passe! STIFs vintertrening går fra Preståsen på søndag.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene mandag 23. februar klokka 18:00. Vi løper «Myra-runden» i Bøkeskogen. Det er stort sett barmark i hele Bøkeskogen, bortsett fra Festplassen som er islagt. Kan være lurt med et lite lys i panna i starten av dragene når vi løper på tvers av lysløypen.

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Vinter-Jukola
POL står for det fjortende løpet onsdag 25. februar som går fra Vestsiden skole. Felles avreise fra Spar på Farriseidet kl 17.30. Oppmøte på arena kl. 18:00. Felles oppvarming til start 18:15. Fellesstart kl. 18:30.

Det må benyttes sko med pigger/brodder. Sikkert ingen ulempe med refleks(vest) heller. Les PM!

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 26. februar klokka 18:00. Vi løper rolig langtur m/lykt. Gruppen deles etter 15-20 min. En gruppe løper 1.15 og litt roligere enn den andre gruppen som løper 1:30 +. Dusj på klubbhuset etterpå.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #19

STIFs treningsløp søndag 1. mars går fra paviljongen på Preståsen i Sandefjord. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute, her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.