Aktiviteter uke 8

Denne uka er det vinterferie og ikke noe Vinter-Jukola-løp, men ingen grunn til å fortvile. Tirsdag er det intervalltrening i Bøkeskauen, torsdag langtur fra klubbhuset, lørdag o-teknisk trening ved Øvre Ono og søndag kan du ta turen med STIFs vintertrening fra Ranvik ungdomsskole. De faste øktene ligger ute døgnet rundt og om du skal ha sprinttrøye bør du prøve og bestille ganske så fort.

Alle dager: Prøv sprinttrøyer!

Prøveeksemplarer ligger ute på klubbhuset så dere medlemmer kan prøve og bestille, merk at det er lagt ut ei liste for hver variant av trøyene. Bestilling gjøres 28. februar.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 21. februar klokka 18:00. I kveld blir det 8-ern-intervallene som gjelder. Dette betyr både motbakke, nedoverbakke og flatt.

Stiene er isete, men strødd. Værforholdene gjør at det smelter stadig mer, men trolig vil det være litt glatt også under treninga. Trolig bør dere ha knottpigg, men ta med joggesko så vi eventuelt kan bytte sko etter å ha sjekka under oppvarmingen.

Vel møtt til fart og spenning, selv om det er vinterferie fra skolen!

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 23. februar klokka 18:00. Vi deler oss i grupper etter fart og lengde, noen løper rundt 1:15 og de andre 1:30 eller deromkring. Dusj og garderober er åpne etter økten.

Lørdag: O-teknisk trening

Vel møtt til en o-teknisk trening lørdag 25. februar klokka 13:00 og det på et helt nytt kart vest for Øvre Ono.

Det er lagt ut en postplukk på 3,1 km med 25 poster i et strålende o-teknisk terreng. Dette er Vestmarka på sitt beste med mye kurvelesing og mange detaljer å forholde seg til. Et ideelt terreng for mellomdistanse! Det henger småskjermer på postene. Økten blir hengende ute lenge om du ikke får blitt med nå.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 26. februar går på hjertneskartet med oppmøte ved Ranvik ungdomsskole. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå fire økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. Om mildværet tar knekken på snøen er det fint i skauen for tida.

Den ene økta er forklart under o-teknisk trening på lørdag, resten finner du detaljer om her: