Aktiviteter uke 7

Værmeldinga tyder på at snøen smelter ganske fort nede i lavlandet hos oss. Uansett kjører vi på med intervaller i Bøkeskauen tirsdag, Vinter-Jukola i Bambleland onsdag og langtur torsdag. Sprinttrøyene ligger på klubbhuset og kan prøves der når som helst. STIFs vintertrening på søndag går på Vesterøya. Sånn ellers kan du ta de faste øktene når det måtte passe og snøen ikke er til bry!

Alle dager: Prøv sprinttrøyer!

Prøveeksemplarer ligger ute på klubbhuset så dere medlemmer kan prøve og bestille, merk at det er lagt ut ei liste for hver variant av trøyene. Bestilling gjøres 28. februar.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 14. februar klokka 18:00. Vi løper Myra-intervaller, som er flate og fine. Denne intervallen har 2 ulike lengder, slik at vi kan tilpasse litt til hver enkelt. Det blir nok også et par grupper som starter sammen. Vel møtt til fart og spenning!

Onsdag: Vinter-Jukola #15

OK Skeidi står for nattløpet onsdag 15. februar klokka 18:00, med arena ved Grasmyrhallen. Veien er merka fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund.

Vinter-Jukola Felles oppmøte på Spar, Farriseidet klokka 17:20. Frammøte på arena klokka 18:00. Sannsynligvis avmarsj til start 18:15. Fellesstarten går 18:30.

En kan velge mellom tre løyper som vanlig: A-lang m/gafling, A-kort u/gafling og ei passe enkel og kort C-løype.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 16. februar klokka 18:00. Vi deler oss i grupper etter fart og lengde, noen løper ca. 1:15 og de andre over 1:30. Dusj og garderober er åpne etter økten.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 19. februar går ute på Vesterøya med oppmøte ved Vesterøy skole. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå tre økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. Om mildværet tar knekken på snøen er det fint i skauen for tida.