Aktiviteter uke 8

Skolene har vinterferie og vi har vårfølelse samtidig, i alle fall nærmere kysten! Denne uka står kun langtur fra Anvik minigolf på programmet. STIF-treninga søndag er flytta til Vesterøya, siden det var for mye snø i Vittersø-traktene. De faste øktene henger ute og kan tas med varierende grad av snøløping!

Torsdag: Langtur

Møt opp ved minigolfen på Anvik torsdag 21. februar klokka 18:00, med opplada lykt og godt humør! Er ikke humøret på plass kom likevel, for dette er sosial og fin trening.

Fine forhold for langtur i terrenget ute mot kysten. Det meste er bart, bare noen flekker med snø/is her og der. Valgfritt om en velger pigg eller vanlige sko, typisk med litt grov såle.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år.

Oppdatering fra STIF: «Treningsløpet flyttes fra Vittersø, Tjølling til TVEITAN, Vesterøya, Sandefjord. Ytterst på Vesterøya er det nå så og si snøbart; bare litt is her og der på velbrukte stier. Fortsetter mildværet som nå er det helt snø og isfritt på søndag. Vel møtt!«

Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.