Aktiviteter uke 7

Mildvær og moro gjør det rufsete på sin måte, men det blir uansett intervaller ved biblioteket tirsdag, nattløp fra Grasmyrhallen onsdag og langtur fra Stavernhallen torsdag. Om STIF ikke avlyser på grunn av snø og slaps, så blir det vintertrening på Marum søndag. De faste øktene henger ute og kan tas om du ønsker å base i snø eller kanske prøve truge-o?

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 12. februar klokka 19:00. Føret er så som så rundt oss, men vi gjør et forsøk på «vinteråttærn» ved Larvik bibliotek denne uka.

Løypa blei sjekka på lørdag og det er bar asfalt i gatene på søndre del, men snø og is ut/inn til Biblioteket.

Onsdag: Vinter-Jukola #14

Det fjortende nattløpet går i skeidiland onsdag 13. februar med oppmøte i Grasmyrhallen, der vi kan skifte innendørs. Veien er merka fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund.

Løyper er som vanlig A-lang, A-kort og C-løype. Fellesstarter fra klokka 18:30. De påmeldte avtaler direkte med hverandre om samkjøring.

Torsdag: Langtur

Møt opp utafor Stavernhallen torsdag 14. februar klokka 18:00, med opplada lykt og passelig stålsatt vilje til de rufsete løpsforholda vi har. Det er mange som har gått opp de mest brukte stiene, så det går nok greit. Så får vi se om vi gidder å tråkke opp nye stier.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. De to forrige ukene blei løpet avlyst på grunn av for mye snø, så det lønner seg å sjekke STIF-hjemmesida for oppdateringer.

Søndag 17. februar går løpet fra golfklubben på Marum. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.