Aktiviteter uke 9

Vinterferien er over! Kjør i gang med intervaller i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola på Ringdalskogen onsdag og langtur torsdag. Lørdag er det Fortet rundt i Langesund. Søndag STIFs treningsløp fra Store Bergan skole. De faste øktene kan du ta når det måtte passe.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 29. februar klokka 18:00. Merk endra tidspunkt! Denne gangen er det «Tennis-intervallen» som er lang og har en lang motbakke. Vi har også kuttemuligheter i løypen. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Vinter-Jukola-logo Hedrum OL står for løpet onsdag 2. mars, med arena på Ringdalskogen næringsområde. Det er merka fra avkjøringa på E18.

Denne gang har vi oppmøte på arena, siden det er såpass nærme. Vi får prate sammen og fylle bilene ved behov.

Oppmøte kl. 18:00 og fellesstart 18:30. Husk å melde deg på i Eventor senest tirsdag kveld.

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur med hodelykt fra klubbhuset, møt opp torsdag 3. mars klokka 18:00. Vi deler i to grupper etter 15-20 minutter. Den ene gruppa løper ca. 1.15, mens den andre gruppa løper over 1.30. Dusjer tilgjengelig etter løpeturen.

Lørdag: Fortet rundt!

Skeidi arrangerer et enkelt mellomdistanseløp i Langesund lørdag 5. mars, eller «en mellomdistanse som forlenget sprintløype» som de skriver sjøl. Veien er merka fra Langesund sentrum. Trenger du skyss, ta typisk kontakt med andre som er påmeldt i Eventor!

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går på marumkartet med oppmøte på Store Bergan skole. Start mellom klokka 11 og 12:30. Ha klar 40,- i kontanter i løpsavgift.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.