Aktiviteter uke 10

Kong Vinter har slått til igjen, men på onsdag blir det Vinter-Jukola i Skien og fra torsdag er det klubbtur til Danmark og Nordjysk 2-dages. Det blir moro! De faste øktene kan du ta når det måtte passe. Om ikke snøen gjør det umulig, går STIFs siste vintertrening fra Skjellvika på søndag.

Intervallene er avlyst på mandag, på grunn av elendige forhold med snø og slaps over det hele. Vi sparer heller kreftene til Vinter-Jukola og ikke minst treninger og løp i Danmark!

Onsdag: Vinter-Jukola #17

Vinter-Jukola-logo Skien OK arrangerer løpet onsdag 9. mars, med arena ved Skien fritidspark. Tilgang til garderobe og toaletter. Bli med på det nest siste løpet i denne omgangen med Vinter-Jukola!

Felles oppmøte på Spar Farriseidet klokka 17:20, slik at vi rekker fram til 18:00. Det er fellesstart for alle klasser klokka 18:30.

Torsdag – Søndag: Klubbtur til Nordjysk 2-dages

Klubbtur i forbindelse med Nord-Jysk 2-dages i Danmark, der godt over 30 medlemmer deltar. De fleste drar torsdag etter skole/jobb. 2 biler drar først fredag etter skole/jobb. Trening fredag, nattløp på kvelden (for noen), langdistanse lørdag og mellomdistanse søndag. Vi er hjemme i Larvik igjen søndag kveld klokka 21:15.

Dette blir sjov!

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går Østerøya med oppmøte ved parkeringa på Skjellvika. Dette er den siste denne vintersesongen. (Treninga 6. mars blei avlyst pga. snø, så sjekk hjemmesida for eventuell avlysning.)

Start mellom klokka 11 og 12:30. Ha klar 40,- i kontanter i løpsavgift.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.