Aktiviteter uke 9

Vinterferien er over og akkurat nå ser det ut som kong Vinter står klar til å reise også, det vil vise seg. Uansett, denne uka er det bakkeintervaller i sentrum tirsdag, nattløp fra Bratsberg idrettsplass onsdag, langtur fra Søndersrød torsdag og søndag er det STIF-trening på Vesterøya for alle og enhver eller Lerkeløpet i Tønsberg for de yngre og sikkert andre også.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved Skottebrygga (parkeringa nedafor Rørleggersenteret) tirsdag 26. februar klokka 19:00. En ny intervallrunde skal prøves denne gangen; motbakkeintervall opp Kristian Fredriks vei står på blokka. Joggesko er tingen og refleksvest er lurt!

Onsdag: Vinter-Jukola #15

Det femtende nattløpet går fra Bratsberg idrettsplass/Stormbanen onsdag 27. februar med oppmøte innendørs i klubbhuset. Veien er merka fra fv. 32 mellom Porsgrunn og Skien, inn fv. 31 Håvundveien.

Oppmøte klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30. De påmeldte avtaler direkte med hverandre om samkjøring.

Løyper er som vanlig A-lang, A-kort og C-løype.

Torsdag: Langtur

Møt opp ved Meny Søndersrød torsdag 28. februar for en langtur via Helgeroa, Mølen og Nevlunghavn. Turen blir på sånn omtrent cirka mellom 1:00 – 1:20 og vi deler ofte gruppa mot slutten. Det er nok lyst på starten, men lykta kommer godt med i skumringa inni skau og kratt etterhvert.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Søndag 3. mars skulle løpet gått på Marum, men på grunn av for mye snø i terrenget er det flytta til Grubesand ute på Vesterøya.

Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Søndag: Lerkeløpet

De yngre og sikkert andre også har mulighet til å løpet Lerkeløpet i Tønsberg, som jenter i OTO har stelt i stand for å feire Lerke som fyller år.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fem økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Den nyeste på sørdelen av askekartet, fra Anvik minigolf er i alle fall på barmark! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.