Aktiviteter uke 10

Vinteren slipper taket her på lavlandet og tirsdag er det intervaller i Bøkeskogen, onsdag nattløp fra Langeby camping på Vesterøya, torsdag langtur fra Stavernhallen utover Rakke og søndagsturen kan du ta på STIF-treninga fra Ringshaug skole. I tillegg ligger det fem faste økter ute, både på barmark og med litt snø og kos.

Tirsdag: Intervaller

Endelig er det barmark på de store stiene i Bøkeskogen, så møt opp ved flaggstengene tirsdag 5. mars klokka 19:00. Den legendariske «tennisintervallen» står på programmet. Velg joggesko.

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Ukas nattløp i Vinter-Jukola går fra Langeby Camping på Vesterøya i Sandefjord onsdag 6. mars. Parkering rett ved arena.

Oppmøte klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30. De påmeldte avtaler direkte med hverandre om samkjøring.

Løyper er som vanlig A-lang, A-kort og C-løype.

Torsdag: Langtur

Møt opp ved Stavernhallen torsdag 7. mars klokka 18:00. Vi løper ut mot Rakke. Turen blir på sånn omtrent cirka mellom 1:00 – 1:20. Det blir mørkt mot slutten, så husk lykt.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Søndag 10. mars går løpet fra Ringshaug skole i Tønsberg.

Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fem økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Den nyeste på sørdelen av askekartet, fra Anvik minigolf er i alle fall på barmark! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.