Bli med på GODIS – lørdag 14. nov.

Opprinnelig het GODIS Lørdagsgodt, men for ikke å binde konseptet for mye opp til verken ukedager eller forventninger om søtsaker ble navnet endret til GODIS, noe vi samtidig kunne angi som en «forkortelse» for Grunnleggende O-DISiplin (litt i ekte Donald-stil). GODIS har vært i dvale en stund, men vekkes nå opp igjen.

GODIS er treninger for alle som er relativt ferske innen orientering, uansett alder. Konseptet går ut på at vi henger ut poster, men løypa lager vi til hver enkelt sammen med hver enkelt før start. Dette er altså ikke noen konkurranse, men en trening der løperen selv legger lista for hvor vanskelig løypa skal bli. Det er dessuten lov til å løpe flere runder, enten samme runde flere ganger, eller med en eller flere nye poster.

Vi har foreløpig satt av lørdag 14. november. Da inviterer vil alle til GODIS, også løpere som ikke er medlem av Larvik OK, inkludert løpere som ikke er med i noen o-klubb.

Klikk på bildet for å åpne PDF med innbydelsen.

Vi setter stor pris på forhåndspåmelding via Eventor for løpere som allerede er registrert der, slik at vi kan trykke opp nok kart. Det er likevel fortsatt anledning til å komme på GODIS selv om du ikke er forhåndspåmeldt.

Velkommen!

GODIS innbydelse