Aktiviteter uke 44

Mandag er det igjen tid for intervaller i Bøkeskogen, onsdag går første løp i sesongens Vinter-Jukola fra Istrehågan, torsdag er det langtur fra klubbhuset og lørdag slår vi til med togtur til Porsgrunn City Race. Poengjakta går fra Stridsklevhallen på søndag. Faste økter henger også ute døgnet rundt.

Til orientering

Mandag: Intervaller

Greit å få i gang grunntreninga igjen! Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 26. oktober klokka 18:15 (merk tida).

Vi løper Myra-runden (flatt). Velg joggesko og gjerne en liten lykt når vi løper på tvers i terrenget.

Onsdag: Vinter-Jukola #1

Vinter-JukolaSandefjord OK arrangerer første løp fra Istrehågan tirsdag 27. oktober. Lad lykta og bli med på moroa! Løyper: A-lang, A-kort og C. Det er lov å løpe sammen!

Felles avreise fra Rema på Skreppestad kl. 17:40. Staverngjengen kan møte på Grusbanen kl. 17:25.

Oppmøte arena kl. 18:00. Fellesstart kl. 18:30. Det er merket fra fv. 180 ved Furustad.

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur m/lykt fra klubbhuset torsdag 29. oktober klokka 18:00. En gruppe løper ca. 1 time, for å rekke et møte etterpå. Den andre gruppen løper ca. 1:30. Dusjen er tilgjengelig etter økten.

Lørdag: Porsgrunn City Race

Klubben arrangerer sosial togtur tur/retur Porsgrunn og pizzabuffet etter at vi har løpt. Her er det bare å melde seg på løpet sjøl og gi beskjed om at en blir med på turen. Påmeldingsfrist er kvelden tirsdag 27. oktober.

Søndag: Poengjakta

POL arrangerer løp også søndag 1. november, nemlig Poengjakta som arrangeres for 31. gang og der første premiene er banankake med bøy! Arena ved Stridsklevhallan.

Her gjelder det å oppsøke poster på kartet etter eget valg og du skal sanke flest mulig poeng i løpet av tida du har til rådighet. En artig vri!

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året. Nye turer er på tegnebordet.