Aktiviteter uke 45

Både grunntrening for løpeformen og o-løping denne uka også, alt innafor Larvik kommune. Intervaller i Bøkeskauen på mandag, Vinter-Jukola fra Tjøllingvollen på onsdag, langtur fra klubbhuset på torsdag og på lørdag er det Høstgampen på Holt. Faste økter og grønne turer kan du ta når som helst.

Fra arena ved Bratsberg brygge, Porsgrunn City Race 2015
Fra arena ved Bratsberg brygge, Porsgrunn City Race 2015

Til orientering

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 2. november klokka 18:15 (merk tida). Vel møtt til grunntrening!

Vi løper 8-ern (kupert på sti). Velg joggesko. Ikke nødvendig med lykt denne gangen.

Onsdag: Vinter-Jukola #2

Denne gangen står Larvik OK og Ole Petter for løpet som går fra Tjøllingvollen onsdag 4. november. Det er merka fra Tjølling kirke.

Vinter-JukolaOppmøte kl. 18:00. Felles oppvarming til start 18:15. Fellesstarten går 18:30.

Felles avreise: Staverngjengen kan møte på Grusbanen kl. 17:40. Resten møter på arena eller avtaler seg i mellom.

Løyper A-lang, A-kort og C. Det er lov å løpe sammen. Lad lykta og bli med på moroa!

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 5. november klokka 18:00.

En gruppe løper rundt en time og et kvarter, mens en annen gruppe løper halvannen time eller noe mer. Dusjen venter på deg etter løpeturen.

Lørdag: Høstgampen

Hedrum OL har invitert til dette løpet, som en erstatning for Per Nordheims Minneløp/»Hedrum på langs». Nytt opplegg med kortere løyper og klassetilbud a la høst-/vårcupløpa. Håpet er å friste flere til å forlate godstolen!

Så meld dere på og møt opp på Holt gård lørdag 7. november. Veien er merka fra både fv. 304 v/Mørk og gamle E-18 v/Skinmo. Fri start mellom klokka 11 og 12.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året. Nye turer er på tegnebordet.