Julekalender 2015

Desember nærmer seg og vi har i år lagt ned mye arbeid i forberedelser til julekalenderen. I og med at vi i år feirer 5-årsjubileum for julekalenderen, feirer vi dette med egen app: «JuleOkalender».

Appen ligger i øyeblikket klar i GooglePlay (for Android) og venter på godkjenning i Appstore (iOS/iPhone/iPad). Gå inn i GooglePlay (og Appstore når denne aktiveres – vi lager egen nyhet om dette) og søk etter JuleOkalender. Du vil finne flere apper, velg den for Larvik og Stavern.

qrcode.32546663Dersom du har Android og ikke får treff på «JuleOkalender», kan du prøve å heller skanne inn denne QR-koden, den tar deg rett til appen.

Ellers nytt i år, er at vi stiller med elektronisk kart. Kartet ligger tilgjengelig både i appen og selvsagt også på websiden https://www.larvikok.no/julekalender. For hver dag dukker det opp en ny vott der postene er plassert. Du kan klikke på votten for å vise beskrivelse av postens plassering.

Dersom du bruker appen, vil du også få opp en blå prikk, som viser hvor du er til enhver tid. I informasjonsfeltet som vises for posten er det også en link (bare i appen), som tar deg med inn på en side i appen der du kan aktivere en QR-kodeleser. Bruk denne til å skanne QR-koden (på samme måte som i fjor).

Det er selvsagt også mulig å skrive ut kartet. På toppen av kartet på websiden finnes en knapp «Utskriftsvennlig kart», klikk på den, da åpnes kartet for seg selv i et nytt vindu. Skaler kartet slik du vil ha det og klikk på Skriver-ikonet for å starte utskrift. Kartet som skrives ut viser alle de til nå aktive postene som inngår i ditt valgte utsnitt.

Postene for jula 2015 blir hengende ute til og med søndag 3. januar 2016. Etter dette trekkes totalpremien, samt at kåringen av beste barnehage, barneskole og ungdomsskole finner sin vinner.
JuleOkalenderen for 2015 har trekning av dagspremier, slik vi har hatt de siste tre årene. Premiene er sponset av Konkylie Data, Aktiv Larvik, samt Hitz optikk, Fretex, Tannpleierklinikken, Adelin, Larvik bibliotek og Farris refleksologi.

Når tiden er moden, finner du kart og informasjon her: https://larvikok.no/julekalender/

konkylie Aktiv Larvik Hitzoptikk Farris refleksologi
 Fretex-logo  Larvik bibliotek TannpleierLOGO_RGB 1 Get