Aktiviteter uke 48

Ganske så vanlig vinterprogram: Intervaller i Bøkeskauen på mandag, Vinter-Jukola fra Holttun på onsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag. STIF-treninga søndag skjer ute på Østerøya. De faste øktene kan tas når som helst.

Til orientering

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 23. november klokka 18:15. Vi løper «Tennisrunden» som er 860 meter. Den er både flat og har en ganske lang motbakke litt etter halvveis. Velg joggesko, evt. med pigger om det fortsatt er minusgrader og litt glatt.

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Vinter-Jukola-logo Hedrum OL arrangerer femte løp onsdag 25. november fra Holttun grendehus, veien er merka fra gamle E-18 ved Skinmo.

Vi har felles oppmøte på Bommestad ved pendlerplassen øst for Lågen, siden vi skal videre på gamle E-18. Oppmøte 17:40. Vi er da på arena ca. 18:00. Felles løping til start kl. 18:20 og fellesstart kl. 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 26. november klokka 18:00. Gruppa blir delt i to etter omtrent 15 min løping. Den ene gruppa løper ca. 1:15, mens den andre løper litt raskere og kanskje 1:30-1:45. Dusjer med varmt vann og greier venter på oss etter turen!

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens løp til o-gruppa i STIF går fra Skjellvika ute på Østerøya. Oppmøte på parkeringa. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.