Aktiviteter uke 49

Snart desember, men ingenting stopper o-løpere. Intervaller i Bøkeskauen mandag, første julekalenderpost henges ut tirsdag, Vinter-Jukola i Skeidiland onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Røsskleivaløpet lørdag, med MOT.TV- og INTEAM-samlinger før og etter dette. STIF-treninga søndag ved Håkavika. De faste øktene og julekalenderpostene kan tas når som helst.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 30. november klokka 18:15. Denne gangen er 300m på planen, for å fyre opp farten før Røsskleivaløpet på lørdag. Vi legger opp til serier á 6 drag.

Bli med! Det er alltid enklere å drive intervalltrening når en er flere.

Tirsdag: Første post i julekalenderen

Tirsdag 1. desember vil første posten i julekalenderen henges ut, men du kan starte forberedelsene med å laste ned den rykende ferske JuleOkalender-appen allerede nå.

Poster vil så bli hengt ut hver dag i desember og blir hengende ute til rett over nyttår.

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Vinter-Jukola-logo Det sjette løpet står OK Skeidi for onsdag 2. desember med arena på Rugtvedt skole. A-lang 5km, A-kort 3,4km og C 2km.

Felles oppmøte på Spar Farriseidet kl. 17:30. Veien er merka fra Lasses etter at en har tatt av E-18 ved Rugtvedt. Fellesstarter fra arena klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 3. desember klokka 18:00. Gruppa blir delt i to etter omtrent snaut 15 min løping. Den ene gruppa løper ca. 1:15, mens den andre løper litt raskere og over 1:30. Dusjer med varmt vann og greier etter turen. Alltid plass til deg i langturgjengen!

Fredag og lørdag: MOT.TV-samling

Den kombinderte avslutnings- og oppstartssamlinga for MOT.TV-ungdommen foregår i helga, med overnatting og morO på Croftholmen, Røsskleivaløpet og bading og pizza i badeland etterpå. Mer info finner du her.

De som ikke har meldt seg på må gjøre det snarest, for i løpet av søndag 29. november skal Ole Edvard melde på alle fra klubben.

Lørdag: Røsskleivaløpet

Lørdag er det tida for o-høydepunktet tidlig i desember! Røsskleivaløpet går i år, som i fjor fra Røde kors-huset på Sundeby. Merka fra fv. 52 mellom Stathelle og Langesund.

Løpet er fulltegna, men de ivrigste kan sikkert be om plass på ventelista!

Lørdag og søndag: INTEAM-samling

Juniorene i Telemark og Vestfold har sin oppstartssamling med Røsskleivaløpet, bading og pizza i badeland, overnatting på Brunvall og økter i området vårt. Informasjon om dette finnes på Facebook-gruppa til INTEAM.

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens løp til o-gruppa i STIF går på Håkavika-kartet. Oppmøte på Solplassen og veien er merka fra fv. 303. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.

I desember er også julekalenderpostene en spennende anledning til å lokke såvel sofagriser som potensielle o-løpere ut på postjakt!