Aktiviteter uke 49

Her er det bare å rydde plass i kalenderen, for på mandag er det medlemsmøte, tirsdag vinterintervaller i Indre havn, onsdag nattløp med Vinter-Jukola på Eidanger, torsdag rolig langtur fra klubbhuset og søndag STIF-trening ute på Vesterøya. Og som om ikke det var nok, hver eneste dag legges det ut en ny post i Julekalenderen vår. Kom dere ut, folkens og ta med en venn, nabo, kollega eller nabobikkja!

Alle dager: Julekalender

Hver eneste dag dukker det opp poster i julekalenderen vår, der vi i år også samarbeider med Hedrum OL. Følg med på appen (for Android og iPhone), samt på websida der kart og poster finnes.

Det henges ut poster litt i rykk og napp, sånn at om du tilfeldigvis støter på en post for et par dager fram er det bare å registrere den også. Dette er gøy …. og en lur måte å lokke andre med på o-sporten herligheter og spenning!

Mandag: Medlemsmøte

Det er medlemsmøte på klubbhuset mandag 4. desember klokka 18:00. I tillegg til den sosiale praten over en kaffikopp eller brusglass, så informerer vi om forberedelsene til O-festivalen 2019 og om det som er av klubbturer, løp og arrangementer på terminlista for 2018. Vel møtt, varmepumpene er allerede i gang så det blir godt og varmt!

Tirsdag: Intervaller

Vi løper flate intervaller på asfalten i Indre Havn tirsdag 5. desember. Oppmøte ved parkeringa på Skottebrygga, Tollerodden klokka 18:00. Velg gode joggesko.

Dessverre er det for dårlige forhold med mye is i Bøkeskogen, derfor flyttinga!

Onsdag: Vinter-Jukola #7

POL står for ukas løp onsdag 6. desember med oppmøte ved Tveten skole på Eidanger. Som vanlig kan du velge mellom A-lang, A-kort og C-løypa. Det er mulig å skifte inne i Eidangerhallen.

Klubben har oppmøte på Spar Farriseidet for samkjøring klokka 17:30. Oppmøte på arena er klokka 18:00, med løping til start noen minutter før fellesstartene går fra klokka 18:30. Les PM.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur med hodelykt fra klubbhuset torsdag 7. desember klokka 18:00. Vi løper mellom 1:10-1:30 tilpassa hvem som stiller. Vi deler eventuelt gruppa i to underveis, etter ønska lengde og fart. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset. Bli med en fin og sosial løpetur!

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på ute på Vesterøya søndag 10. desember, med oppmøte ved parkeringa på Grubesand. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Eksempel på kode til Julekalender Larvik 2017. Registrer koden og bli med på trekning av dagspremie og hovedpremie. Registrer din bedrift eller skole og være med i konkurransen beste skole eller beste bedrift.