Aktiviteter uke 49

Det henges ut juleposter som kan jaktes på i julekalenderen vår hver eneste dag, i tillegg kan du polere løpeformen med korte og effektive intervaller i Bøkeskogen tirsdag, løpe nattløp fra Holttun onsdag, ta en sosial og fin langtur fra klubbhuset torsdag og ta STIF-treninga fra travbanen i Tjølling i dagslys søndag. Tre faste økter har vi også ute og snøen er fortsatt ikke her.

Alle dager: Julekalender

Klubben har også i år dratt i gang den aktive julekalenderen med juleposter som dukker opp hver dag fram til og med julaften, her er det bare å komme seg ut og jakte på poster! Dette er også en fin anledning til å dra med naboer, venner eller en kollega på en liten tur.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 4. desember klokka 19:00 for korte og effektive 300 metere!

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Nattløp fra Holttun onsdag 5. desember, veien er merka fra gamle E-18 v/Skinmo. LOK har felles oppmøte klokka 17:45 på Bommestad (vestre pendlerplass v/fv. 40)

Oppmøte arena klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30.

Løyper som vanlig: A-lang, A-kort og C-løype.

Torsdag: Langtur

Ukas langtur går som vanlig fra klubbhuset, møt opp med opplada lykt klokka 18:00 torsdag 6. desember.

Vi løper mellom 70-90 minutter og deler inn i ulike grupper underveis etter behov. Garderobe og dusj står og venter på oss når vi kommer inn igjen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet på Vittersø-kartet vårt og vår egen Helge Halvorsen har lagt løypene. Oppmøte på travbanen i Tjølling. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele tre økter ute, kom dere ut før snøen muuuuuligens daler ned!