Julie 9. i NM-sprint i Bergen

Lørdag var det NM-sprint i et superspennende område i Bergen. Klubben hadde 3 løpere til start, og 2 av våre kom til finalen.

Det var Julie Hjortland som løp best med sin 9. plass i D19-20. Hun var 2 minutter bak vinneren, Ingeborg Eide (Byåsen).

Tobias NM-sprint

Julie i BergenVidere ble det også premie på Tobias Kristensen med sin 18.plass. Tobias var 2.47 bak supertalentet Kasper Fosser (Heming). Det er verdt å merke seg at han åpnet bra, og var faktisk på 9.plass så sent som på 15. post. Tobias bommet dessverre på 18.post.

Finaleløypene var veldig krevende, og ga ikke løperne noen som helst anledning til å ligge på forskudd med orienteringen. Det var faktisk bare 30-50 meter til 1. post og et meget krevende strekk til 2. posten. Da skal det jobbes o-teknisk for å finne flyten.

Runa Fremstad (D21) var dessverre 8 sekunder fra å komme med til finalen.

NM-sprint i Bergen fortsetter søndag med NM-sprintstafett. LOK stiller 1 lag med Runa, Tobias, Lars og Martine.